august 14, 2022

Taie de pe listă curățenia de sărbători! O facem noi pentru tine

Am aruncat o privire pe harta lumii și am aflat lucruri interesante despre obiceiurile și tradițiile popoarelor de pretutindeni, în special atunci când se se raportează la curățenia de sărbători din casele lor. Spre exemplu, oamenii din Groenlanda nu fac curățenie niciodată în Ajunul Crăciunului, ci din contră, ascund măturile pentru a nu fi furate de vrăjitoare. Mergem mai departe în Guatemala, acolo unde fiecare familie organizează ziua de curățenie exact înainte de Crăciun. În fiecare zonă a orașului se ridică un morman de gunoi și mizerie, la care se adaugă în vârf o figurină care îl reprezintă pe diavol, iar apoi i se dă foc. Nu crezi că este fascinant cum cultura și tradițiile unor țări diferă atât de mult de cum am fost învățați noi, aici, în România?

Să recunoaștem, printre amintirile de familie din perioada sărbătorilor care ne revin în memorie, mai ales în perioada comunistă putem aminti: sunetul enervant și răgușit al aspiratorului atunci când ne era lumea mai dragă, aranjatul obsesiv al ciucurilor de la covoarele persane, spălatul bibelourilor sau al mileurilor și mai apoi, corvoada spălatului și călcatului de perdele. Activități pe care mamele și bunicile noastre le considerau obligatorii și de respectat cu sfințenie în orice gospodărie de oameni harnici. Activitățile deveneau cu atât mai importante, mai ales dacă se apropiau și sărbătorile pascale sau sărbătorile de iarnă. Din fericire, vremurile s-au schimbat, noi am evoluat, iar atunci când vei auzi de curățenie de sărbători, vei ști exact ce trebuie să faci: să se suni pe noi, echipa de curățenie profesională Brăila-Galați.

Sărbătorile pascale coincid de multe ori cu perioada anului în care lumea își organizează curățenia generală. În case, în grădinile din jurul blocurilor sau chiar cele private, totul pare că prinde viață, iar o energie molipsitoare cuprinde orașul. Despre această energie molipsitoare vrem să îți vorbim astăzi, un atu cu care echipa noastră de curățenie profesională se mândrește și pe care vrea să îl transmită mai departe. Indiferent de suprafața casei tale, de obiectele de mobilier pe care vrei să le curățăm, canapele de 2 sau mai multe persoane, colțare, covoare sau draperii, curățăm totul la cele mai înalte standarde și satisfacem toate exigențele clienților noștri.

Sărbătorile de iarnă, îndeosebi Crăciunul și Revelionul, vin la pachet cu o listă nesfârșită de activități: gătitul pentru meniul de preparate tradiționale, pregătirea bradului, lista de cadouri pentru cei dragi, planificarea vizitelor în familie. Sunt activități care necesită timp și dedicare, așa că te înțelegem de ce îți dorești ca altcineva să preia capitolul curățenie de sărbători. Aici intervenim noi, și o facem cu toată dedicarea și profesionalismul pe care le aștepți de la un serviciu plătit de tine. Programăm activitatea doar în intervalul de timp dorit de tine și ne concentrăm asupra întregii suprafețe din locuința ta, totul pentru ca musafirii să se bucure de vizită într-un mediu igienizat, iar familia ta să simtă atmosfera festivă fără nicio altă grijă.

Iar pentru ca toți membrii casei să se bucure în siguranță de confortul propriei locuințe, mai ales după ce am ajuns la final cu serviciile noastre de curățenie profesională, trebuie să știi că folosim doar produse de curățenie BIO organice, prietenoase cu mediul, acestea conținând mai puțini agenți antibacterieni decât cele obișnuite. Vei putea sta fără griji în ceea ce privește sănătatea animăluțul tău de companie sau sănătatea fizică a membrilor de familie care sunt alergici la substanțele chimice din produsele de curățenie uzuale.

Da, atât de ușor poate fi să te bucuri de niște zile speciale, fără dureri de cap și fără să îți sacrifici din timpul liber! Pe noi ne găsești pe Strada Eminescu nr. 10 din Brăila, ne poți contacta telefonic la
0758 185 303 sau ne poți scrie un mesaj la office@curateniegalatibraila.ro.
Abia așteptăm să ne cunoaștem și să vedem ce putem face pentru tine astăzi!

Adauga un comentariu