Bucura-te de noua ta locuinta fara grija curateniei atat de dificile dupa procesul de renovare. Lasa aceasta etapa in grija echipei noastre de profesionisti!

A venit momentul mult asteptat, ti-au fost predate cheile apartamentului, insa ziua mutarii este amanata din cauza mizeriei lasate de echipa de constructii. Mai mult decat atat, curatenia poate deveni chiar problematica pentru sanatatea si a celor dragi, daca te gandesti la substantele si materialele toxice folosite in industria constructiilor. Un motiv in plus sa apelezi la noi, echipa de curatenie Galati-Braila si la serviciile noastre de curatenie dupa constructor.

Vom acorda o atentie deosebita tuturor suprafetelor din noua ta casa, fie ca vorbim de petele inestetice de vopsea si moloz sau de spalarea geamurilor termopan. De asemenea, daca ai cerinte specifice si vrei sa ne concentram asupra unor spatii si locuri din locuinta, echipa noastra este deschisa la sugestii. Noua ta locuinta merita sa straluceasca de curatenie inca din prima zi.