august 14, 2022

5 motive pentru care să apelezi la servicii de curățenie la domiciliu

Credem că suntem cu toții de acord că vremurile s-au schimbat. Dacă înainte mamele și bunicile noastre alocau câteva ore pe zi curățeniei, iar tații și bunicii se ocupau de bătutul covoarelor, acum, în epoca vitezei, am învățat cu toții să ne adaptăm și, de ce nu, să externalizăm acest tip de activitate solicitantă. Iată-ne ajunși la principalul motiv pentru care ar trebui să apelezi la servicii de curățenie la domiciliu: câștigarea timpului, atât de prețios pentru noi toți. Timp care se poate traduce în ore de calitate petrecute cu cei dragi, în activități relaxante care îți aduc realmente plăcere să le întreprinzi.

Serviciile noastre de curățenie sunt pentru și despre oameni. Îți respectăm timpul, de aceea programările făcute de noi vor fi respectate întotdeauna, întocmai cum s-a stabilit în prealabil, la fel ca și contractul cu termenii și condițiile impuse de acesta. Echipele noastre de curățenie profesională Brăila-Galați sunt experimentate și dedicate fiecărui client în parte. Știm cât de importantă este imaginea casei tale pentru tine, de aceea noi credem că încrederea se câștigă, mai ales odată cu acest parteneriat încheiat cu tine.

Un al doilea motiv pentru care te sfătuim să alegi servicii de curățenie la domiciliu sunt produsele de curățenie profesională. Dacă printre membrii familiei tale se numără bebeluși, persoane care suferă de alergii și sensibilități la substanțe chimice sau ai animăluțe de companie, poți sta fără griji! Folosim doar produse de curățenie BIO organice, produse care conțin mai puțini agenți antibacterieni ca cele uzuale. Cu ajutorul lor, locuința ta va fi curățată la cele mai înalte standarde, iar datorită ingredientelor active, acestea sunt și mai sigure pentru mediul înconjurător. Promovăm, așadar, și un stil de viață sustenabil cu serviciile noastre de curățenie la domiciliu.

Următorul motiv pentru care ar trebui să alegi serviciile de curățenie la domiciliu Galați-Brăila este flexibilitatea. Pe scurt, ne facem programul în funcție de programul tău. Tu trebuie doar să ne contactezi, să ne spui exact despre ce tip de curățenie ești interesat – curățenie generală, de întreținere sau după constructor, iar treaba este ca și rezolvată. Lasă grijile curățeniei în seama noastră, iar tu vei primi la schimb o locuință igienizată și un mediu relaxat în care să te bucuri de viață!

Un alt motiv pe care dorim să îl aducem în atenția ta astăzi și pe care vrem să-l promovăm printre clienți este serviciul personalizat pe care ți-l oferim. În funcție de suprafața apartamentului tău și de obiectele de mobilier pe care vrei să le curățăm, fie că vorbim de fotolii, colțare, canapele de 2 sau mai multe persoane, covoare sau draperii, ne vom ocupa de toate lucrurile dragi ție, iar curățenia va fi întotdeauna impecabilă. Suntem o echipă atentă la detalii și ne dorim ca rezultatele noastre să fie un motiv de satisfacție pentru toți clienții noștri.

Deși l-am lăsat spre final, nu intenționat însă, un motiv important și un argument excelent în a alege serviciile noastre de curățenie la domiciliu este faptul că oferim cel mai raport calitate-preț de pe piață. Îți punem la dispoziție cele mai bune și eficiente servicii de curățenie și ne dorim să ajungem la cât mai mulți clienți, pentru ca aceștia să se poată bucura în voie de locuințele lor, exact așa cum trebuie: cu relaxare, voie bună și zero griji pentru curățenie.

Dacă îți dorești ca și casa ta să arate impecabil, atunci poți apela cu încredere la serviciile de curățenie Galați-Brăila. Suntem deschiși la provocări, mereu cu zâmbetul pe buze și dornici de muncă. Pe noi ne găsești pe Strada Eminescu nr. 10 din Brăila, ne poți contacta telefonic la
0758 185 303 sau ne poți scrie un mesaj la office@curateniegalatibraila.ro.

Abia așteptăm să ne cunoaștem și să vedem ce putem face pentru tine astăzi!

Adauga un comentariu